Sleuteluitreiking Sionsland, Den Hoorn

Het project Sionsland bestaat uit 21 driekamerappartementen in de sociale huurklasse. “De woningen zijn geschikt voor alle doelgroepen. Daarmee spelen we in op een brede behoefte. Er waren veel mensen geïnteresseerd om hier te gaan huren. Alle woningen zijn dan ook verhuurd,” zegt Ab Abbinga, directeur van Wonen Midden-Delfland.

De officiële eerste sleutel werd  door wethouder Hans Horlings van de gemeente Midden-Delfland uitgereikt aan mevrouw A.C. van Trigt-van Hees. Wethouder Hans Horlings: “Ik heet u en alle andere nieuwe bewoners van harte welkom in Midden-Delfland. Dit appartementencomplex levert weer een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van Den Hoorn.”

Voor dit project zijn enkele jaren geleden afspraken gemaakt tussen Wonen Midden-Delfland en de gemeente Midden-Delfland. De gemeente maakt de realisatie mede mogelijk door sociale grondprijzen te hanteren. Het project maakt deel uit van Lookwest-Noord en is gebouwd door ABB Bouwgroep B.V. uit Sliedrecht. ABB Bouwgroep B.V. heeft ook de naastliggende koopappartementen en eengezinswoningen gebouwd. Wonen Midden-Delfland en ABB bouwgroep B.V. hebben nog een tweede gebouw met 27 appartementen in voorbereiding, dat komt  tegen de grens met Delft te liggen. De planning is dat de bouw van dit complex in de loop van 2013 start.

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.