Bewoners Pr. Bernhardstraat krijgen het warm van.......

Medio november is gestart met onderhoud en energiebesparende maatregelen aan 8 woningen van de Prins Bernhardstraat in Den Hoorn. Op basis van de onderhoudsinventarisatie is een onderzoek gestart. Dit heeft er toe geleid dat er (tegen huurverhoging) vloerisolatie is aangebracht, spouwmuurisolatie en mechanische ventilatie in de keuken, het toilet en de badkamer. Tevens is er regulier onderhoud gepleegd, waaronder het opnieuw aanbrengen van voegwerk en het impregneren van de gevel.

De bewoners merkten al snel, tijdens de uitvoering van de isolerende maatregelen, dat ze er voelbaar warmer bijzitten! Wonen Midden-Delfland is blij met de positieve reactie en wil de bewoners bedanken voor hun flexibele houding tijdens de werkzaamheden.

Dit project is het eerste waarbij bestaand bezit van Wonen Midden-Delfland wordt geïsoleerd. Na evaluatie van dit project wordt beoordeeld of en wanneer overig bestaand bezit wordt aangepakt. Dit alles met als doel het binnenklimaat in de woningen te verbeteren, CO2 uitstoot te verminderen en de woonlasten van de bewoners te beperken.

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.