Servicekostenbeleid

De huurder betaalt hier per maand een voorschot voor. Per jaar wordt gekeken wat de werkelijk gemaakte kosten zijn en welk bedrag er al door de huurders aan voorschot is betaald. Hierna volgt de definitieve afrekening. Is een huurder het er niet mee eens, dan kan hij contact opnemen met Wonen Midden-Delfland.

Nieuw beleid
Wonen Midden-Delfland heeft alle servicekostencomponenten die op dit moment al bij de huurders in rekening gebracht worden, getoetst aan het beleid van de huurcommissie. Hieruit is gebleken dat enkele servicekostencomponenten ten onrechte in rekening worden gebracht. Daarnaast levert Wonen Midden-Delfland service die nu niet in rekening wordt gebracht.

Dit nieuwe beleid heeft Wonen Midden-Delfland uitvoerig  besproken met de HV Maasland en de HV Schiphoorn. Beide huurdersverenigingen hebben ingestemd met het nieuwe beleid.

Per 1 januari 2013 zullen wij dan ook het nieuwe beleid invoeren. De belangrijkste wijzigingen zijn:
-De bijdrage voor de glasverzekering wordt voor alle huurders € 1,00 per maand.
-De totale kosten van het vervangen van lampen (arbeid en materiaal) wordt doorberekend aan de huurders. In complexen waar een huismeester is, worden bij huurders die huismeesterkosten betalen, alleen de kosten van de lamp zelf (materiaal) doorberekend.
-De bijdrage voor de kosten van het tuinonderhoud wordt bij de Prins Willem Alexanderhof in Den Hoorn opgevoerd bij mutatie en bij de Drogerij in Den Hoorn afgeschaft.
-De kosten voor de lift bij appartementen geldt voor bijna alle woningen. Dus ook voor de woningen op de begane grond waarbij de voordeur op een galerij of een algemene ruimte uitkomt.
-De kosten voor de huismeester worden bij nieuwe huurcontracten in rekening gebracht in de complexen Prins Willem Alexanderhof in Den Hoorn en Korpershoek/Windrecht in Schipluiden. Mogelijk wordt dit in de toekomst bij andere complexen verder uitgebreid.

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.