Energieprojecten

Afgelopen week zijn wij, Wonen Midden-Delfland, gestart met ons nieuwe energiebeleid. We zetten ons in voor het energiezuiniger maken van de eengezinswoningen in Maasland, Schipluiden en Den Hoorn.

Het energiezuiniger maken van de woningen heeft tot doel om de woonlasten voor onze huurders te verlagen en om de woningen comfortabeler te maken. Daarnaast dragen we zo gezamenlijk bij aan een beter milieu. Voor Wonen Midden-Delfland is dit een heel belangrijk maatschappelijk doel. De huurdersverenigingen van Maasland, Schipluiden en Den Hoorn steunen het initiatief. 

Een onderdeel van dit energiebeleid is de woningen (daar waar dit mogelijk en nodig is) te isoleren. Het betreft o.a. kruipruimtes, gevels, ramen en daken. De inspecties hiervoor zullen worden uitgevoerd door ‘Atriensis’.

 

Een ander onderdeel van het plan is het plaatsen van zonnepanelen op woningen. Aan de huurders zal een voorstel worden gedaan voor het plaatsen van (meestal 6) zonnepanelen. Dit voorstel zal worden gedaan door ‘Sungevity’.

 

 

Meer informatie leest u hier.

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.