Energieprojecten

Ook is dubbel glas in de slaapkamers aangebracht (waar dat nog niet aanwezig was). Daarnaast is er ook onderhoud gedaan aan de gevels, zoals het vernieuwen van het voegwerk. De huurverhoging voor het isoleren bedraagt 50 procent van de gemiddelde besparing op het gasverbruik. Ook het comfort van de woningen wordt sterk verbeterd door het aanbrengen van de isolatie.

Isolatie overige eengezinswoningen
Inmiddels is ook gestart met het onderhoud en de isolatie van andere eengezinswoningen in deze buurt. Ook hier worden de gevels aangepakt, onder andere door een aantal lateien boven de kozijnen te vervangen. Jammer genoeg kunnen we hier niet alle woningen isoleren omdat niet alle bewoners wilden instemmen met de werkzaamheden (en de bijbehorende huurverhoging). Deze woningen zullen alsnog worden geisoleerd als de huidige huurder gaat verhuizen.

Zonnepanelen
Bewoners in deze projecten konden tevens voor de plaatsing van zonnepanelen, die elektriciteit opwekken, kiezen. Op een aantal woningen zullen later in het jaar de zonnepanelen geplaatst worden. Het voordeel voor de bewoner is 25% van de huidige elektraprijs. Daarnaast zijn we ook van plan om bij een aantal appartementengebouwen zonnepanelen te plaatsen voor het collectieve elektragebruik, dus voor galerijverlichting en liften. De kosten van deze zonnepanelen worden via de servicekosten verrekend, zodanig dat de huurders daar een (beperkt) voordeel aan hebben. We verwachten deze panelen in de eerste helft van 2016 te gaan plaatsen.

Vragen?
Heeft u vragen over energiebesparende maatregelen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 010-592 50 93 of u kunt ook mailen naar info@wonen-middendelfland.nl

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.