Speciaal voor u : Theatervoorstelling & Woonmarkt

De theatervoorstelling & woonmarkt
De woonmarkt begint met een theatervoorstelling van 30 minuten: “Als je overmorgen oud bent”. Stan Limburg en Rieneke van Nunen brengen met korte scènes en liedjes onderwerpen onder de aandacht die te maken hebben met wonen.
Na de voorstelling kunt u informatie verzamelen en uw vragen stellen op de woonmarkt bij de aanwezige bedrijven en organisaties uit Midden-Delfland.

Voor wie?
De woonmarkt wordt georganiseerd voor inwoners uit Midden-Delfland die nadenken over wonen in de toekomst, en voor mensen die met een ander meedenken over hun woonsituatie. Door tijdig in te spelen op toekomstige woonwensen kunnen knelpunten voorkomen worden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en op de woonmarkten kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen woonsituatie.

Waar en wanneer?
De woonmarkt wordt in de drie dorpen georganiseerd:
* Woensdag 7 oktober om 20.00 uur in het gemeentehuis, Schipluiden
* Dinsdag 13 oktober om 20.00 uur in de Hoornbloem, Den Hoorn
* Donderdag 15 oktober om 20.00 uur in ’t Trefpunt, Maasland

U bent van harte welkom op één van de woonmarkten, de toegang is vrij.

Wie organiseren de woonmarkten?
De theatervoorstellingen en de woonmarkten worden aangeboden door Welzijn Midden-Delfland,  Wonen Midden-Delfland, Gemeente Midden-Delfland, Careyn en Pieter van Foreest. We zien u graag op één van de woonmarkten. U hoeft zich niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. En……… neem gerust uw buurvrouw, familielid, vriend of bekende mee!

Tot dan!

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.