Actie buitenverlichting op zonnecellen

Aan het achterpad van de Breeveld/Mooikampen in Maasland zijn lampen geplaatst die gevoed worden door zonnecellen. Dit zijn speciale zonnecellen die ook geladen worden als de zon achter de wolken schijnt. Zowel de bewoners als wij zijn erg tevreden over de lampen. Het draagt bij aan uw veiligheid en die van de omgeving.

In 2014 zijn deze lampen ook geplaatst in de achterpaden van Huis te Veldelaan en aan de Zetter. Naar aanleiding hiervan is ons gevraagd of wij die lampen ook te koop aan kunnen bieden aan onze huurders zodat zij de lamp in de tuin of bij de voordeur kunnen ophangen.

Met de leverancier van deze lampen hebben wij een mooie afspraak kunnen maken.

De lampen kunnen wij aan onze huurders aanbieden voor de aantrekkelijke prijs van
€ 40,00 per lamp. U krijgt dan een KS Solar led buitenlamp 6x 0,2 Watt met een 2600mAh Ni-MH oplaadbare batterijen in de kleur wit.  De lamp heeft een afmeting van 22x12,1x10,7 en is voorzien van een bewegingsmelder. Op de lamp zit een garantietermijn van 1 jaar op alle fabrieksfouten

Wilt u deze lamp via ons kopen? Geef dit dan voor 10 augustus a.s. aan ons door. Daarna zullen wij de lampen bestellen via de leverancier en ontvangt u van ons een bericht wanneer u de lamp bij ons kunt komen ophalen en betalen.

Aanmelden kunt u doen door de antwoordstrook uit ons informatiebulletin in te vullen en naar ons antwoordnummer te sturen of een mail te sturen naar info@wonen-middendelfland.nl of door ons te bellen tijdens kantooruren via telefoonnummer 010-592 50 93.

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.