Badkamerrenovatie Korpershoek afgerond

Badkamerrenovatie in de appartementen van Korpershoek is afgerond.

Symbolische sleuteluitreiking
Donderdag 18 december jl. heeft wethouder Annemiek de Goede een “symbolische” sleutel uitgereikt aan mevrouw Soer-Geurtsen die  in Korpershoek woont. Dit gebeurde op een bijeenkomst met alle bewoners in de recreatiezaal van het complex. Hiermee werd gevierd dat de renovatie van de badkamers in de appartementen van het complex Korpershoek zijn afgerond.

Werkzaamheden badkamer
De werkzaamheden zijn op 13 oktober jl. gestart en op 8 december jl. afgerond. In alle woningen zijn de badkamers vergroot. Hierdoor zijn de badkamers nu afgestemd op bewoners met een verminderde mobiliteit; de badkamer is zelfs te gebruiken voor bewoners in een rolstoel. De mogelijkheid om zorg te bieden bij het gebruik van de badkamer is sterk verbeterd.
Door te kiezen voor alternatieve materialen voor de vloeren en de wanden i.p.v. keramische tegels is het mogelijk gebleken per woning in zeven werkdagen de werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk beperkt gebleven.

Overige werkzaamheden
De cv-ketels in het complex zijn vervangen de overige werkzaamheden die nu uitgevoerd worden zijn: het vervangen van de thermostatische radiatorknoppen in de woningen, het vervangen van de liften en de daken worden voorzien van nieuwe isolatie en dakbedekking, ook het gevelvoegwerk zal hierbij worden hersteld.

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.