Nieuwbouw Julianahof

Julianahof, Den Hoorn

Dorps wonen in een ruim en licht appartement in het centrum van Den Hoorn?
Dat kan straks in het Julianahof in Den Hoorn, met de voordelen van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam binnen handbereik!

Het Julianahof wordt gebouwd door Wonen Midden-Delfland aan de Looksingel op het terrein van de voormalige Juliana van Stolbergschool. Met aan de ene kant het water van de Look en aan de andere kant de gemoedelijke Looksingel. De bouwwerkzaamheden zijn eind 2016 gestart. De oplevering wordt in januari 2018 verwacht.

Voor wie?
Deze appartementen zijn bedoeld voor kandidaten ouder dan 55 jaar zonder inwonende kinderen met een inkomen binnen de sociale huur categorie. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten in Midden-Delfland krijgen voorrang. De toewijzing verloopt via het woonruimteverdelingssysteem van de regio Haaglanden. Wat betekent dat u ingeschreven moet staan als woningzoekende. De woningen worden rond de zomer van 2017 geadverteerd via www.woonnet-haaglanden.nl

Centraal en toch dorps
Centraal en toch dorps wonen met alle voorzieningen op loopafstand in de buurt. De boodschappen doet u bij de diverse winkels aan de Dijkshoornseweg en ook de bibliotheek is in de buurt. Met de bushalte om de hoek is het heel makkelijk om snel in Delft te komen. Via de Woudseweg is de A4 makkelijk en snel te bereiken.

Stijlvol Julianahof
In het mooi vormgegeven hofje staan straks 21 sociale huurappartementen. De naam Julianahof verwijst naar de voormalige Juliana van Stolbergschool op die locatie. De ontwerpers van het gebouw lieten zich inspireren door het dorpse karakter van de omgeving en de ligging aan het water van de  Look. Dit drielaagse moderne complex heeft een gemoedelijke uitstraling door de rode baksteen en de mansardekap. Eén zijde ligt aan de Looksingel en de andere zijde ligt aan de Look. Aan de Lookzijde kunt u op één van de 4 terrassen genieten van Look. Het complex heeft een ruime gemeenschappelijke binnenplaats met groen waar de mogelijkheid is uw auto te parkeren.

Appartementen
De appartementen hebben twee slaapkamers, er zijn drie wat grotere hoekwoningen. De bruto vloeroppervlakte is ca. 82-87m2. De bergruimte op de begane grond is ca. 7m2. De appartementen op de begane grond langs de Look hebben een achtertuin van ca. 30m2tot 50m2. De etage woningen zijn voorzien van een balkon van ongeveer 7,5m2. 

In het kort
21 appartementen in de sociale huur
Locatie voormalig terrein van de Juliana van Stolbergschool
Woningbreedte 7,8 meter
Woningdiepte 10,9 meter
Bruto vloeroppervlakte 82-87m2                                                                                       
Twee slaapkamers
Uitstekend geïsoleerde woning
Energiezuinig ontwerp volgens de laatste normen
Keuzemogelijkheden voor het sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet
Keuzemogelijkheden voor de keukens voor wat betreft werkblad, tegels en apparatuur
Parkeerplaats op terrein Julianahof
Inbraakveilig door Politiekeurmerk Veilige Woning

 

Bent u benieuwd hoe het complex er straks uit komt te zien of wilt u weten hoe de appartementenindeling is, klik dan hieronder:

Impressie Julianahof, Den Hoorn

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.