Gevonden en Verloren Voorwerpen

Met ingang van 1 september 2014 hebben wij een loket van ''Stichting Gevonden en Verloren Voorwerpen Maasland'' in ons kantoorpand. Hier kunt u terecht met verloren en gevonden voorwerpen.

Stichting Gevonden en Verloren Voorwerpen Maasland
Bij ''Stichting Gevonden en Verloren Voorwerpen" kunt u terecht voor het aanmelden en ophalen van verloren voorwerpen in Maasland. Daarnaast kunt u er melding doen van gevonden voorwerpen en kunt u deze (indien gewenst en mogelijk) afgeven. De Stichting zorgt dan voor de aanmelding van het voorwerp op de landelijke website www.verlorenofgevonden.nl

Oproep
De Stichting roept alle Maaslanders van harte op om gebruik te maken van het loket. Dit bevindt zich in het kantoor van Wonen Midden-Delfland, langetaam 4. Hierdoor blijven gevonden en verloren voorwerpen niet langer rondzwerven in Maasland en omstreken maar kunnen snel bij hun eigenaren teruggebracht worden!

Contact
Uiteraard kunt u bij de Stichting terecht voor informatie en advies over diverse rechten en plichten zoals vindersloon en bewaartermijnen. De Stichting verstrekt informatie aan de balie, maar ook per email, telefonisch en via de website www.gevondeninmaasland.nl

Aangifteformulier
Heeft u iets verloren of gevonden? Dan kunt u vooraf alvast het aangifteformulier invullen. Dit kunt u hieronder downloaden. Bent u niet in de gelegenheid om dit te doen, dan vult u het formulier in als u bij het loket bent.

Aangifte formulier Gevonden/Verloren Voorwerp

Contactgegevens
Loket van de stichting: Langetaam 4 te Maasland (kantoorpand Wonen Midden-Delfland)
Postadres: p/a Langetaam 4, 3155 TG Maasland
Telefoonnummer: 010 – 59 25 093
E-mail: info@gevondeninmaasland.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 8:00 tot 12:30 uur en 13:00 tot 16:30 uur
Vrijdag van 08:00 uur tot 12:30 uur

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.