Bouwactiviteiten

KERN DEN HOORN
Centrumontwikkeling Den Hoorn deelgebied IV
Julianalocatie
Op de locatie waar vroeger de Juliana van Stolbergschool stond, komt nieuwbouw van 21 huurappartementen voor senioren. De oplevering wordt in januari 2018 verwacht. Meer informatie kunt u hier lezen.

KERN MAASLAND
'T WIJ-land
Voor de locatie achter 's Herenstraat 89 in Maasland (dit heette vroeger het Weitje van Mosterd) heeft Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling een bouwplan ontwikkeld voor eengezinswoningen en appartementen. Op 28 april 2016 is de overeenkomst getekend tussen Van Mierlo en Wonen Midden-Delfland voor de afname van 5 eengezinswoningen in de sociale huur. De bouw is inmiddels afgerond. Op 18 juli 2017 hebben wij de sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners.


Isolatie van 284 eengezinswoningen en het plaatsen van zonnepanelen
Bij ongeveer 260 woningen is de isolatie van de kruipruimte afgerond. Tijdens de zomer hebben de technische opnames plaatsgevonden om de voorbereidingen te starten voor het isoleren van de gevels en de daken van de woningen. De aanbesteding heeft inmiddels plaatsgevonden. De planning is om de isolatiewerkzaamheden nog voor het einde van het jaar uit te voeren. Bij een aantal woningen is, voorafgaand aan het schilderwerk, het enkel glas vervangen door HR++ glas. Bijna 80 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen.

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.