Bouwactiviteiten

KERN DEN HOORN
Centrumontwikkeling Den Hoorn deelgebied IV
Julianalocatie
Op de locatie waar vroeger de Juliana van Stolbergschool stond, komt nieuwbouw van 21 huurappartementen voor senioren. De oplevering wordt eind 2017 begin 2018 verwacht. Meer informatie kunt u hier lezen.

Tijdelijke huisvesting statushouders Kreekzone
In goed overleg hebben we op verzoek van de gemeente in Den Hoorn 15 woonunits voor statushouders geplaatst. De woonunits en het buitenterrein zijn zodanig ingericht dat het geheel een verzorgde uitstraling heeft gekregen. De eerste bewoners hebben in mei hun intrek genomen in de woonunits.

KERN MAASLAND
Spreeuwenest locatie
De zes maisonnettes en vier appartementen op de locatie Spreeuwenest zijn eind februari opgeleverd. Wij wensen de nieuwe bewoners veel (woon)plezier. 'T WIJ-land
Voor de locatie achter 's Herenstraat 89 in Maasland (dit heette vroeger het Weitje van Mosterd) heeft Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling een bouwplan ontwikkeld voor eengezinswoningen en appartementen. Op 28 april 2016 is de overeenkomst getekend tussen Van Mierlo en Wonen Midden-Delfland voor de afname van 5 eengezinswoningen in de sociale huur. De bouw is inmiddels gestart. De woningen worden naar verwachting rond de zomer van 2017 opgeleverd.

Isolatie van 284 eengezinswoningen en het plaatsen van zonnepanelen
Bij ongeveer 260 woningen is de isolatie van de kruipruimte afgerond. Op dit moment vinden technische opnames plaats om de voorbereidingen te starten voor het isoleren van de gevels en de daken van de woningen. De huidige planning is om de isolatiewerkzaamheden nog voor de bouwvakvakantie uit te voeren. Bij een aantal woningen is, voorafgaand aan het schilderwerk, het enkel glas vervangen door HR++ glas. Ruim 40 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen en de komende weken worden er nog 20 installaties geplaatst.

 

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.