Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Sinds enkele jaren hebben wij een financiële regeling voor het vervangen van het bestaande hang- en sluitwerk door inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit inbraakwerende hang- en sluitwerk is veel duurder dan het standaard hang- en sluitwerk dat destijds in uw woning is geplaatst. Om u in de gelegenheid te stellen uw woning beter te beveiligen tegen inbraak hebben wij destijds besloten om de kosten voor het vervangen van dit hang- en sluitwerk voor de helft voor onze rekening te nemen. U betaalt dus maar 50%. Deze regeling is ook van toepassing bij uitbreiding van het hang- en sluitwerk.

Interesse
Als u interesse heeft, dan kunt u dit schriftelijk bij ons aanvragen. Wij vragen dan bij de aannemer een offerte aan en leggen de prijs van deze offerte aan u voor. Als u akkoord gaat met de prijs (waarvan wij de helft betalen) geven wij opdracht voor de vervanging. De aannemer maakt dan een afspraak met u en zal vervolgens tot plaatsing overgaan.

Vragen?
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 010-592 50 93 of u kunt ook mailen naar info@wonen-middendelfland.nl

Inbraakwerend hang- sluitwerk

Woningen te huur

Het woningaanbod van Midden-Delfland kunt u zien op www.woonnet-haaglanden.nl
Bent u geinteresseerd in een koopwoning klik dan hier.